Saluda del alcalde


Estimades veïnes, estimats veïns,

En primer lloc, gràcies per entrar en el lloc web de l’Ajuntament de Catarroja. Vull invitar-vos a fer-ne ús i navegar per totes les seues pàgines, en les quals trobareu tota la informació que l’Ajuntament genera, tant pel que fa a tràmits i gestions administratives com de les activitats de les diferents regidories i serveis municipals.

Este web també és una finestra de Catarroja cap a l’exterior, que siga un aparador del que som i del que fem: el nostre entorn, la nostra societat, les nostres festes…
Tenim un gran poble i volem invitar a tots aquells que no el coneguen a visitar-nos i a descobrir tot el que Catarroja ofereix als seus visitants.

A més, en este web trobareu el portal de transparència, amb tota la informació sobre la gestió que el govern municipal fa dels diners de tots, així com les actes de les juntes de govern local i dels plens que desenvolupem al llarg de la legislatura.

I vol ser, també, una eina de comunicació amb el veïnat per tal de recollir les queixes i suggeriments. Amb la participació activa de tots els catarrogins i catarrogines farem per fer de Catarroja un poble millor i més habitable.

Este web és vostre. Benvingudes i benvinguts.

L’alcalde,

Jesús Monzó i Cubillos

Descarga de archivos:

Discurso de investidura

Currículum Vitae